Pucnjava ispred noćnog kluba: Ubijen mladić, napadač uhapšen

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 11:05

Pucnjava ispred noćnog kluba: Ubijen mladić, napadač uhapšen

Ispred noćnog kluba u Obrenovcu došlo je do tuče i pucnjave u kojoj je ranjen jedan muškarac, koji je u toku dana podlegao povredama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u Beogradu uhapsili su D. G. (22) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da je noćas pucao u tridesetšestogodišnjeg muškarca, koji je zatim preminuo u Urgentnom centru.

Kako je saopštio MUP, D.G. se sumnjiči za teško ubistvo, pošto je noćas, kako se navodi, ispred ugostiteljskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objekta, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, pucao u pravcu tridesetšestogodišnjeg muškarca i ranio ga, a zatim se udaljio. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.