Provalnici upali u Rihanninu vilu

Izvor: Tracara.com, 26.Sep.2018, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provalnici upali u Rihanninu vilu

Po drugi put ove godine, luksuzni dom popularne pevačice Rihanne u Holivudu, je obijen. Provalnici su obili RiRin dom oko 22:30  po lokalnom vremenu. ‘’Bili smo obavešteni zbog sofisticirane tehnologije i bezbednostnih i nadzornih sistema u njenom domu, od kojih njeni predstavnici imaju pristup’’, rekao je kapetan iz policijske službe Los Anđelesa. Za vreme incidenta niko, uključujući i Rihannu, nije bio u kući. Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << još uvek istražuje na licu mesta, nakon što su ustanovili da postoje dokazi o provalništvu. Međutim, još uvek nije otkriveno da li je došlo do krađe. U toku je potraga za počiniocima, a njihov identitet još uvek nije otkriven. Susedi su prijavili policiji, da su nakon aktiviranja alarma videli tri maskirana čoveka kako ulaze u srebrno vozilo.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Pevačica PREPLAŠENA: Provalnici upali u Rijaninu vilu

Izvor: Story, 27.Sep.2018, 21:00

Po drugi put ove godine, luksuzni dom popularne pevačice Rijane u Holivudu, je obijen. Provalnici su obili RiRin dom sinoć oko 22:30 po lokalnom vremenu. – Bili smo obavešteni zbog sofisticirane tehnologije i bezbednostnih i nadzornih sistema u njenom domu, od kojih njeni predstavnici imaju pristup...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.