Izvor: RTS, 06.Dec.2022, 14:41

Protest u Tirani, napadnut Sali Beriša

Dok traje Samit EU–Zapadni Balkan, u Tirani se održava protest opozicije koju predvodi lider Demokratske partije i bivši predsednik i premijer Albanije Sali Beriša.
Protest se održava i pored zabrane albanske policije da se skup održi na glavnom gradskom bulevaru, ispred zgrade Vlade.

Na protestu je došlo do incidenta kada je nepoznati muškarac fizički napao Salija Berišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prenose Reporteri.
Incident se dogodio tokom protestne šetnje koja se održava zbog, kako su naveli, "odbrane evropskih vrednosti, koje ugrožava albanski premijer Edi Rama".
Na snimku koji su objavili albanski mediji vidi se kako je Berišu nepoznata osoba udarila pesnicom u glavu, nakon čega je on pao na zemlju.
U Tirani je u toku Samit EU–Zapadni Balkan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Salji Beriša napadnut tokom protesta u Tirani

Izvor: Danas, 06.Dec.2022

Bivši albanski premijer i lider opozicione Demokratske partije Salji Beriša napadnut je danas na antivladinom protestu koji je organizovao u Tirani tokom Samita EU - Zapadni Balkan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.