Profesor  udario učenicu po temenu nakon završenog odgovaranja

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2023, 10:29

Profesor udario učenicu po temenu nakon završenog odgovaranja

U Gimnaziji “Jovan Skerlić” u Vladičinom Hanu došlo je do incidenta na času matematike, kada je profesor N.K. udario po temenu učenicu dok je odgovarala. Slučaj je potvrdilo i Osnovno javno tužilaštvo. - U utorak 23. maja, doktorka iz doma zdravlja prijavila je slučaj policiji da se T.T.  (17) javila na pregled. Na času matematike, dok je odgovarala profesor N.K. ju je rukom udario po temenu glave. Naloženo je da se uzmu izjave od aktera i prisutnih učenika - kažu iz OJT. Prema raspoloživim informacijama, devojčica se u DZ žalila na vrtoglavicu. S.T.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROFESOR UČENICU UDARIO PO GLAVI Nasilje u gimnaziji, nastavnik nasrnuo na tinejdžerku (17) na času matematike dok je ODGOVARALA

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

U Gimnaziji “Jovan Skerlić” u Vladičinom Hanu došlo je do incidenta na času matematike, kada je profesor N.K. udario po temenu učenicu dok je odgovarala.

Nastavak na Blic...

NASILJE U ŠKOLI NA JUGU SRBIJE: Profesor udario učenicu (17) dok je odgovarala

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Slučaj je potvrdilo i Osnovno javno tužilaštvo...U jednoj školi u Vladičinom Hanu došlo je do incidenta na času matematike, kada je profesor udario po temenu učenicu dok je odgovarala...- U utorak 23. maja, doktorka iz doma zdravlja prijavila je slučaj policiji da se tinejdžerka (17) javila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vladičin Han: Učenica prijavila profesora zbog udaranja po glavi

Izvor: Danas, 25.Maj.2023

Na času matematike u Gimnaziji "Jovan Skerlić" došlo je do incidenta u kome je profesor N. K. udario po temenu glave učenicu T. T. dok je odgovarala, nakon čega je učenica zatražila lekarsku pomoć zbog vrtoglavice, potvrđeno je Danasu u OJT u Vladičinom Hanu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.