Procureo ŠOKANTAN snimak iz butika u Pančevu! Beba u kolicima ZLOUPOTREBLJENA za KRAĐU?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procureo ŠOKANTAN snimak iz butika u Pančevu! Beba u kolicima ZLOUPOTREBLJENA za KRAĐU?! (VIDEO)

Incident se dogodio na oči prodavačice

U jednom pančevačkom butiku nadzorne kamere zabeležile su krađu u kojoj su učestvovali žena i mladić koji je vozio dete u kolicima. Kako se vidi na gotovo šestominutnom snimku, sve se dogodilo juče u popodnevnim časovima kada je žena odvojila komad odeće, spustila ga na pod i otišla na drugi kraj prostorije, dok se mladić sa detetom, koje je iskoristio kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << paravan, sagao po izdvojenu garderobu i stavio je u torbu prikačenu za kolica.

Na snimku se, takođe, vidi i trudnica, čiji je, kako se pretpostavlja, zadatak bio da zamajava prodavačicu.

Ovaj šokantan snimak objavljen je na Fejsbuk stranici, a u komentaru ispod videa, dodato je da su krivične prijave već podnete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.