Problematična glumica uhapšena zbog posedovanja droge

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problematična glumica uhapšena zbog posedovanja droge

Devi Čejs, najpoznatija po ulozi jezive devojčice Samare u psihološkom horor filmu Krug (The Ring) iz 2002. godine, uhapšena je prošleg meseca zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci.

Dvadesetosmogodišnja glumica Devi Čejs privedena je u stanicu policije u Los Anđelesu zbog posedovanja narkotika, saznaje Blast (The Blast).

Prema pisanju ovog magazina, Devi je navodno provela dva sata iza rešetaka, a puštena je iz zatvora nakon plaćanja kaucije od 1.000 američkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dolara.

Ovaj incident se desio u avgustu, ali se za događaj nije saznalo sve dok pomenuti tabloid nije objavio pojedine detalje.

Glumica se za sada nije oglašavala, te ni potvrdila niti demantovala pisanje medija.

Podsećamo, početkom 2017. godine Devi Čejs je ispitivala policija pošto je pred bolnicom u Los Anđelesu ostavila muškarca koji je bio na samrti.

Čovek je preminuo kratko nakon toga, ali je otkriveno da je Devi bila s njim nekoliko sati pre toga. Ona nije bila osumnjičena za smrt čoveka, jer je kasnije ustanovljeno da je muškarac preminuo zbog predoziranja.

U novembru 2017. uhapšena je jer je bila suvozač u ukradenom automobilu. Nakon redovne kontrole, prilikom provere tablica policija je saznala da je reč o ukradenom vozilu, koje je vlasnik prijavio.

Završila je u pritvoru, jer se vozila u automobilu bez saglasnosti vlasnika, što se u Americi smatra krivičnim delom. Puštena je iz zatvora uz kauciju od 25.000 dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.