Pretukao me je, PRIVELI SU GA Nadežda otkrila DETALJE NASILJA! Evo šta se desilo na SPLAVU! A kad smo stigli u stan...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pretukao me je, PRIVELI SU GA" Nadežda otkrila DETALJE NASILJA! Evo šta se desilo na SPLAVU! "A kad smo stigli u stan..."

Prva izjava posle incidenta.

Nadežda Biljić optužila je u objavi na Instagramu da ju je njen dečko Toma Panić pretukao.

Nadežda je prošle noći bila gošća u emisiji "Zadruga-Narod pita", te se nakon završetka uputila u klub gde se nalazio Panić. Po Nadeždinim rečima, Toma se poljubio sa drugom devojkom, što je nju iznerviralo. Nakon što su otišli u stan, zbog njene ljubomore, govori Nadežda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Panić je pretukao, te je pozvala policiju i zatim su ga priveli.

- Ništa, pretukao me je, priveli su ga. Desilo se da je flertovao sa devojkama, poljubio se na blic sa jednom. Neka devojka je imala problem, ja sam ga pitala zašto to radi na moje oči i pošto sam ja kao ljubomorna, se desilo to. Moj ključ je bio kod njega, a on duguje neke pare. Ubeđuje me da to nije tačno, pa kad smo otišli u stan, onda se ovo desilo - izjavila je Nadežda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OPET SAM PONIŽENA KAO ŽENSKO" Nadežda Biljić je više puta bila maltretirana, a o svemu je JAVNO PRIČALA

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Nadežda Biljić po svemu sudeći nema sreće sa muškarcima. Nakon najnovije vesti da ju je navodno pretukao sadašnji dečko Tomislav Panić, iznova se pokrenula priča o Nadeždinim bivšim ljubavima čija se priča nije tako dobro završila.

Nastavak na Blic...

UZNEMIRUJUĆE: Nadežda sva krvava nakon što ju je Toma pretukao (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Avg.2019

Bivša zadrugaka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić pretučena je od strane njenog dečka Tome Panića prošle noći, kako tvrdi pevačica Bivša zadrugaka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić pretučena je od strane njenog dečka Tome Panića prošle noći, kako tvrdi pevačica. Ona...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.