Pretučen taksista u Nemanjinoj

Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen taksista u Nemanjinoj

BEOGRAD - Taksista, muškarac star 53 godine, pretučen je rano jutros u Nemanjinoj ulici u Beogradu i sa prelomom kuka prebačen u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Pored preloma levog kuka, taksista je zadobio povredu glave i otok, a incident se dogodio oko četiri sata, rekla je  porptarolka Nada Macura.

U noći između petka i subote nije bilo sabraćajnih udesa, a Hitna pomoć je intervenisala ukupno 113 puta, od čega 18 na javnim mestima. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani sa bolom u grudima.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pretučen taksista u Nemanjinoj

Izvor: medio.rs, 27.Okt.2012

Beograd -- Taksista, muškarac star 53 godine, pretučen je rano jutros u Nemanjinoj ulici u Beogradu i sa prelomom kuka prebačen je u Urgentni centar.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.