Pretila policiji: Pucaću!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretila policiji: Pucaću!

Glumica smeštena u psihijatrijsku ustanovu nakon incidenta u Kaliforniji.

Heder Loklir uhapšena je pošto je pretukla svog partnera i odgrizla mu deo nosa, a sada "TMZ" prenosi da je pretila policiji da će otvoriti vatru na njih!

Kada su pozornici došli kako bi uhapsili zvezdu "Melrouz plejsa", koja je bila treštena pijana, zapretila im je da će pucati na njih. Odvedena je u lisicama, i u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smeštena u psihijatrijsku ustanovu.

Dinastija - serija koju smo voleli

U toku je istraga, a policija je utvrdila da Heder ima registrovani pištolj još od 1985. godine, ali on za sada nije pronađen.

Zvezde serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" proteklih godina imaju sve učestalije probleme sa zakonom. Prošle godine, objavljena je vest da je legendarna glumica Linda Evans, odnosno Kristl Karington iz "Dinastije", koja je bila tetka Semi Džo, uhapšena sa nedozvoljenim supstancama. Njoj je sada 80 godina!

U istom danu dve zvezde iz serije "Melrouz plejs" optužene su za nasilje. Njena koleginica, Džejmi Luner je optužena za seksualno zlostavljanje maloletnika! Navodno, ona je drogirala a zatim napastvovala dečaka od 16 godina, i snimila ceo incident.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.