Prešao mu kolima preko nogu

Izvor: Glas javnosti, 12.Sep.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešao mu kolima preko nogu

BEOGRAD - U Beogradu je pretučen vozač trolejbusa posle udesa i još četiri osobe su povređene u dve saobraćajne nezgode i jednom incidentu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Sinoć oko 20 časova na uglu Ustaničke i Ulice Vojislava Ilića pretučen je vozač trolejbusa posle udesa, muškarac star oko 55 godina i sa tupom povredom glave i rasekotinom gornje usne prebačen u Urgentni centar.

Nešto pre 21 čas >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Ulici Vladimira Tomanovića oko broja 50 kod benzinske pumpe "Slap" muškarcu starom 44 godine polomljene su obe potkolenice, pošto mu je, kako je sam naveo, drugi muškarac posle rasprave oko devojke kolima prešao preko nogu.

"Zatečen je na trotoaru sa otvorenim prelomima", rekla je Macura. Oko 21.30 na uglu Strahinjića bana i kapetan Mišine povređena je žena stara oko 70 godina kao suvozač, a oko 21 u Španskih boraca kod SIV-a, dve osobe od po 17 godina. Svi su zbrinuti na licu mesta i prebačeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je u noći između utorka i srede intervenisala ukupno 100 puta od čega 18 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari, psihijatrijski i srčani.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.