Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2022, 12:28

Preminula žena koja je pala sa zgrade u NS, pored prozora pronađena stolica

Nemili događaj, koji je noćas potresao žitelje novosadskog naselja Detelinara, kada je starija žena pala sa zgrade, dobio je tragičan epilog.
Incident se desio u ponedeljak (16. maj) oko 2 sata ujutro u Kopernikovoj ulici u Novom Sadu. Beživotno telo LJ.P. (69) zatečeno je ispred zgrade u kojoj je živela. Policijske ekipe i hitna pomoć odmah su izašli na lice mesta.
Pretpostavlja se da je nesrećna žena izvršila samoubistvo skokom sa terase koja se nalazi na četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << spratu. Na to ukazuje i činjenica da je pored ograde pronađena stolica, sa koje je žena najverovatnije skočila.
Prema pisanu Kurira, u stanu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt prouzrokovana od strane drugog lica.
Kako je izjavio jedan od članova porodice, nesrećna žena je bolovala od depresije. Nije pronađeno oproštajno pismo.
Telo pokojnice prevezeno je na obdukciju u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.
Izvor: Kurir
Ovo je učiteljica koju je zaklao prvi komšija pa pokušao samoubistvo

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.