Poznati glumac napravio scenu u restoranu: Gde su mi krompirići?

Izvor: B92, 10.Apr.2017, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac napravio scenu u restoranu: "Gde su mi krompirići?"

Poznati američki glumac Šija napravio je incident u jednom restoranu u sklopu kuglane u Los Anđelesu, a neko od prisutnih je sve zabeležio kamerom.

Naime, glumac se pobunio zbog krompirića koje nije dobio uz porudžbinu, a onda počeo da viče na konobara.

"Ti jedna rasistička ku**o, ne obraćaj mi se! Sje**o si!”, vikao je Šija. Očevici su ispričali da je glumac prethodna tri sata pio pivo, a kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je konobar, dok je rasprava trajala, držao flašu votke u ruci, Šija je mislio da planira da ga napadne.

“Pitam te za krompiriće, a ti želiš da me napadneš flašom”. Nakon što ga je osoblje restorana zamolilo da izađe napolje, on je to besan i učinio, ali se nakon nekoliko sekundi vratio, jer je shvatio da su mu na nogama cipele za kuglanje.

Inače, Šija je poznat po čestim ispadima, pa mnoge ne čudi ovaj incident na javnom mestu.

"Tu gde ja udarim temelje, tu samo niče"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.