Poznata glumica udarila automobilom u šoping centar: Pokušala je da se parkira FOTO

Izvor: B92, 15.Jul.2023, 10:04

Poznata glumica udarila automobilom u šoping centar: "Pokušala je da se parkira" FOTO

Glumica Rozana Arket, koja je imala uloge u filmovima poput Ubica mekog srca i Očajnički tražeći Suzan, zabila se automobilom u šoping centar Point Dume Village u Malibuu, potvrdila je policija za magazin People.

Šerifi okruga Los Anđeles saopštili su da su odmah reagovali na incident koji se dogodilo u blizini restorana Lily's Malibu koji se nalazi u sklopu šoping centra.

"Možemo potvrditi da je Rozana Arket bila umešana u saobraćajni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incident u Malibuu", rekli su. Zamenik šerifa rekao je da je glumica "verovatno izgubila kontrolu nad svojim vozilom" te da nakon nesreće nije imala nikakve ozlede. Ipak je prevezena u bolnicu na preglede.

"Bila je potresena onim što se dogodilo", rekao je kapetan vatrogasne stanice Los Anđeles Majk Rivera. Nesreća se navodno dogodila nakon neuspelog pokušaja parkiranja automobila.

"Oko 9:45 sati ujutro, vozilom je pokušala da se parkira, ali nije poznato šta se tačno dogodilo. Umesto u rikverc, krenula je unapred. Udarila je tri stuba koja podupiru krov. Srećom, niko nije povređen. Bila su dva stola u blizini, ali niko nije za njima sedeo", kaže Majk Rivera.

Potvrđeno je da glumica nije bila pod uticajem alkohola ili droge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.