Povređeni dok su vadili Bus plus

Izvor: B92, 16.Dec.2011, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni dok su vadili "Bus plus"

Beograd -- Pet osoba je povređeno kada su pojurili uz pokretne stepenice kako bi što pre dobili personalizovane karte za prevoz i tom prilikom pali jedni preko drugih.

Kako je saopšteno, građani su u tom incidentu koji se dogodio na trećem spratu Beograđanke zadobili lakše povrede.

Iz sistema "Bus plus" su pozvali sve građane da ne stvaraju nepotrebnu tenziju i ne izazivaju nemile događaje, jer će svima biti omogućeno da izvade nove kartice za prevoz.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Svi oni koji ne stignu do kraja godine da izvade kartice moći će to da učine i u januaru. Prodajna mesta će biti otvorena sve vreme rada sistema, a dodatna se neće ukidati sve dok za to bude bilo potrebe, piše u saopštenju.

U Beogradu su nedeljama velike gužve, dugi redovi i veliko nezadovoljstvo građana koji čekaju za nove kartice za prevoz. Na nekim mestima naknadno su uvedeni novi zahtevi za građane od kojih se traže fotokopije ličnih dokumenata, uz originale na uvid.
Pogledaj vesti o: Incident,   Nova godina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.