Potukli se Baloteli i Manćini!

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukli se Baloteli i Manćini!

Ozbiljan incident je obeležio trening aktuelnog prvaka Engleske u fudbalu, jer su se u klinču našli trener Mančester sitija Roberto Manćini i napadač "građana" Mario Baloteli.

Baloteli je nasrnuo na Manćinija nakon što se menadžer Sitija propisno izdrao na njega posle brutalnog starta kojim je napadač oborio svog klupskog kolegu Skota Sinklera.

Prisutni novinari ostali su, baš kao i fudbaleri Mančester sitija, zabezeknuti činjenicom da je Baloteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nasrnuo na šefa stručnog štaba, koji se uopšte nije dao, jer je zgrabio vrh igračeve majice, tik ispod vrata, ne bi li mu stavio do znanja "ko je gazda na terenu".

Njih dvojicu su razdvojili članovi Manćinijevog stručnog štaba, a Baloteli je pre vremena morao da napusti trening.

Mančester siti je, podsetimo, na sedam bodova zaostatka u odnosu na vodeći tim Premijer lige, gradskog rivala Mančester junajted, a status u klubu Marija Balotelija je, još jednom, poprilično uzdrman i sve su veći izgledi da će, hteo ili ne, promeniti ekipu za koju nastupa.

Povezane vesti: Manćini gurnuo Balotelija u tunel! Manćini: Njukasl teži od Junajteda, spremamo se kao da je finale Lige šampiona Ferguson nasrnuo na Manćinija: Sve vreme zvocaš sudijama! /video/ Manćini: Možda sam lud, ali će Baloteli igrati protiv Junajteda od početka Manćini: Junajted je favorit za titulu čak i ako pobedimo u derbiju!
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Baloteli i Manćini u klinču: Hrani kuče da te ujede!!! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2013

  Koliko je samo truda Roberto Manćini uložio ne bi li uspeo da od večitog talenta Marija Balotelija napravi istinsku zvezdu. A kako mu je samo ovaj vratio? Fizičkim okršajem pred zbunjenim saigračima na treningu!!! Britanski Dejli Mejl je na treningu pred duel sa Votfordom u FA kupu uslikao šefa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Potukli se Mančini i Baloteli

Izvor: B92, 03.Jan.2013

Menadžer Mančester Sitija Roberto Mančini i napadač Mario Baloteli navodno su se potukli tokom jutarnjeg treninga u četvrtak...Na slikama koje su se pojavile u engleskim medijima vidi se kako Mančini udara i gura italijanskog fudbalera i ljuto gestikulira, dok su ostali igrači zapanjeni u pozadini...22-godišnjeg...

Nastavak na B92...

Baloteli i Manćini se potukli na treningu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2013

Napadač Mančester Sitija Mario Baloteli i menadžer Roberto Manćini potukli su se na današnjem treningu, a još teži incident sprečili su članovi stručnog štaba prvaka Engleske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.