Izvor: Radio 021, 01.Avg.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polomio devojci nos da bi pre nje ušao u taksi

Splitska policija traga za muškarcem koji je udario i odgurnuo Norvežanku (20) kako bi pre nje ušao u taksi, pri čemu joj je slomio nos, saopštila je policija.

Incident se dogodio u sredu ujutru kada je Norvežanka pokušala da uđe u taksi, međutim, nepoznati muškarac ju je odgurnuo i udario i ušao u taksi pre nje.

Napadnuta devojka zatražila je pomoć lekara koji je utvrdio da joj je naneta teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << telesna povreda u vidu frakture nosa.

Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

BRUKA! HRVATSKA LETOVALIŠTA KAO RATIŠTA: U Splitu Holanđanki slomili nos kad je htela da uđe u taksi!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2019

Splitska policija traga za muškarcem koji je u sredu odgurnuo i udario Norvežanku (20) kako bi pre nje ušao u taksi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.