Poljska: Tenk udario u diskoteku

Izvor: Vostok.rs, 07.Jun.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljska: Tenk udario u diskoteku

Tenk iz doba Sovjetskog Saveza udario je u disko-klub, u vreme svečanog otvaranja, u gradu Šubin u Poljskoj.

U incidentu niko nije povređen, a nesreća se dogodila kada su gosti promocije novog kluba, čiji je deo trebalo da bude i prikazivanje sovjetske mašinerije, tek počeli da pristižu, prenosi AFP.

„Kočnice i volan starog tenka su otkazali kada sam hteo da se zaustavim ispred kluba“, rekao je Rafal Pasionek, vlasnik diskoteke.



Vriska i psovke gostiju i osoblja u trenutku kada je tenk krenuo nekontrolisano ka klubu su snimljeni i okačeni na Jutjub kanalu, a potom emitovani širom Poljske.

„Imao sam sreće što se tenk van kontrole zaustavio udarivši o betonske stubove na bočnoj strani; da je uspeo i tuda da prođe, bilo bi mnogo štete“, dodao je Pasionek.

Vatrogasne službe, koje su stigle na lice mesta, uspele su nakon mnogo napora da izvuku tenk.

„Ovo vidim prvi put. Svašta sam doživeo ali da izvlačim tenk iz diskoteke — nisam“, izjavio je predstavnik vatrogasne službe Pavel Prsbilski.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.