Policija uhapsila napadaca na premijera

Izvor: medio.rs, 11.Jul.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila napadaca na premijera

Aleksandar Vučić je zadobio više udaraca kamenjem * Uhapšen jedan od napadača na srpskog premijera

Uhapšen je jedan od napadača na srpsku delegaciju u Potočarima, na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem, javlja sarajevski “Dnevni avaz”.

Vučić je zadobio više udaraca kamenjem, a nakon incidenta uspešno je evakusan zajedno sa članovima delegacije ka Skelanima, na granici Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i BiH, potvrdio je Tanjugu ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Nakon incidenta odmah je reagovao reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein Kavazović i pozvao sve prisutne da budu dostojanstveni.

– Ostanimo dostojanstveni u našem bolu i nemojmo dozvoliti onima koji su ga uzrokovali da danas budu iznad našeg bola. Okrenite svoja lica prema tabutima, a ne prema onima koji su ovde došli – poručio je, između ostalog, Kavazović.

Srpaka delegacija predvođena Vučićem danas je prisustvovala obeležavanju godišnjice zločina u Srebrenici, iz jula ratne 1995. godine, ali je nakon incidenta evakuisana.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje napadača na Vučića

Izvor: Mondo, 11.Jul.2015

Premijer Aleksandar Vučić je zadobio više udaraca kamenjem, a nakon incidenta uspešno je evakusan, ubrzo zatim..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.