Policija uhapsila gole turiste u Maču Pičuu

Izvor: Dzungla.org, 13.Mar.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila gole turiste u Maču Pičuu

LIMA – Peruanska policija uhapsila je četvoricu turista – dvojicu Australijanaca i dvojicu Kanađana i na kratko ih zadržala u pritvoru jer su se snimali i fotografisali goli u čuveom Maču Pičuu, piše AFP. Ministarstvo kulture postavilo je upozorenja na poznatom nalazištu iz perioda vladavine Inka da je skidanje „zločin protiv kulture“ i da će dovesti do momentalnog izbacivanja sa nalazišta. Poslednji incident >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << dogodio se kada je Peru izglasao da pojača nadzor na ovom istorijskom mestu zbog povećanog trenda golišavih fotografisanja. Za sada se ne zna da li su „goli umetnici“ delali zajedno ili u dve odvojene grupe. Maču Piču, citadela Inka iz 15. veka, nalazi se na Uneskovoj listi svetskog nasleđa. OpširnijeVečernje Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Policija uhapsila golišave turiste u Maču Pičuu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2014

Peruanska policija uhapsila je četvoricu turista - dvojicu Australijanaca i dvojicu Kanađana i na kratko ih zadržala u pritvoru jer su se snimali i fotografisali goli u čuvenom Maču Pičuu, piše AFP.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.