Policija u Ohaju ubila 16-godišnju Afroamerikanku zbog pretnje nožem (VIDEO)

Izvor: Beta, 21.Apr.2021, 13:38

Policija u Ohaju ubila 16-godišnju Afroamerikanku zbog pretnje nožem (VIDEO)

Policija u američkoj državi Ohajo ubila je 16-godišnju Afroamerikanku koja je pretila kuhinjskim nožem dvema osobama, saopštili su zvaničnici.Incident se dogodio juče u Kolumbusu, istog dana kada je u Mineapolisu bivši policajac Derek Šovin proglašen krivim za ubistvo Džordža Flojda.Kako prenosi Glas Amerike (VOA), šef policije je rekao da su policajci došli na poziv zbog pretnje nožem.Kada su stigli na lice mesta zatekli su ljude okupljene na ulici i tinejdžerku Makaju Brajant koja je uperila nož ka dve žene od kojih je jedna pala na zemlju.Policija u Kolumbusu je objavila snimak pucnjave. Na usporenom snimku se vidi da je Brajant krenula da ubode drugu ženu i da je policajac tada pucao.Šef policije je rekao da će policajac biti sklonjen sa dužnosti dok traje istraga.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Američka policija sa 4 hica ubila afroameričku 16-godišnju tinejdžerku

Izvor: Luftika.rs, 21.Apr.2021

Policija savezne američke države Ohajo usmrtila je Afroameričku tinejdžerku od 16 godina u gradu Kolumbusu, dok je, prema dosadašnjim informacijama, hladnim oružjem nasrtala na jednu devojku.. Ubistvo se dogodilo juče (20. april), malo pre nego što je bivši američki policajac Derek Šovin proglašen...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.