Policija prikuplja informacije, kamenovane kuće srpskih povratnika kod Zadra?

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija prikuplja informacije, kamenovane kuće srpskih povratnika kod Zadra?

Zadar -- Zadarska policija istražuje incident u kojem su po navodima SDSS u subotu rano ujutro u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika.

Iz policije je saopšteno da je u subotu oko 13 sati od 60-godišnjeg hrvatskog državljanina primila naknadnu dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Biljanima Donjima koje se dogodilo oko četiri sata ujutro, prenela je u ponedeljak Hina.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << te dojave na mesto su odmah upućeni policijski službenici, rekli su u zadarskoj policiji, navodeći da nastavljaju s prikupljanjem informacija kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Saborski zastupnik SDSS Boris Milošević rekao je juče da su u subotu u Biljanima Donjim kamenovane kuće nekoliko srpskih povratnika, uz pretnje i vređanja na nacionalnoj osnovi i da su taj događaj meštani prijavili nakon čega je napravljen policijski izveštaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.