Policija ne zna za incident

Izvor: Danas, 22.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ne zna za incident

Hrvatska policija saopštila je da policijski službenici nadležne Policijske uprave sisačko-moslavačke nisu tokom današnjeg dana na području mesta Jasenovac niti na području obeležavanja komemoracije evidentirali događaj tokom kojeg bi bila razvijena zastava HOS, na kojoj je i natpis Za dom spremni. Članak Policija ne zna za incident se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Policija: Nismo evidentirali zastavu HOS, nema ni dojava

Izvor: B92, 22.Apr.2018

Sisak -- Policijska uprava sisačko-moslavačka tvrdi da "nisu evidentirali" da je zastava s ustaškim pokličom "Za dom spremni" razvijena na području mesta Jasenovca...Kako je rečeno, nije evidentirano niti da je zastava razvijena na području Spomen parka Jasenovac, najvećeg ustaškog logora iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.