Policija: Maloletnici kamenovali autobus i 2 vozila kod Bele Palanke

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Maloletnici kamenovali autobus i 2 vozila kod Bele Palanke

Policija je identifikovala osobe koje su kamenicama oštetile autobus i još 2 vozila kod Bele Palanke, a protiv 14-godišnjaka je podneta krivična prijava po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

On se tereti da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, a kako je policija utvrdila on se sumnjiči da je zajedno sa još jednim 13-godišnjakom gađao kamenicama i oštetio automobil, kamion i autobus.

U tom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << incidentu nije bilo povređenih.

Podsetimo, kamenovanje autobusa i još 2 vozila odigralo se u četvrtak, 22. novembra, kod sela Crvena reka na putu između Pirota i Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Maloletnici kamenovali automobil, autobus i kamion

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2019

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka. On se sumnjiči da je sa jednim trinaestogodišnjakom u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.