Izvor: S media, 21.Mar.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci bacili devojčicu (5) u vrtiću na pod

Juče ujutro nešto iza ispred Dečijeg vrtića "Izvor" u centru Zagreba dogodio se vrlo ružan incident - zbog nepropisnog parkiranja.

Direktorka Dečijeg vrtića "Izvor" Ljiljana Vukšić je ispričala kako je juče ujutro obaveštena da se nešto događa u prostoru vrtića. Kada je izašla videla je dva mlada uniformirana policajca koji su zadržali gđu. T.K.D., majku 5-godišnje devojčice, koja je parkirala ispred ulaza u vrtić.

"Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je parkirala ispred ulaza, svesna prekršaja i policajcima je pokušala da objasni kako nema gde drugde da parkira i da ima tešku povredu ligamenata noge i ne može da hoda. Ali, oni nisu želeli da je puste ni da na minutu uđe u vrtić i ostavi dete i potom plati kaznu za nepropisno parkiranje. U međuvremenu je stigao i njen brat I.K., otac 2,5-godišnjih blizanaca koji idu u isti vrtić. Decu je u kolicima 'parkirao' na sigurno iza vrtićke ograde i stao u zaštitu sestre", ispričala je za Dnevnik.hr direktorka vrtića i dodala kako se do tada već okupilo puno dece i roditelja koji su svi šokirani promatrali na koji se način policajci ophode s roditeljima.

Kruševac: Pokušao da ubije devojčicu metalnom šipkom

Strašno: Devojčica ispala s ringišpila (VIDEO)

On je njen život: Devojčici pas nosi boce s kiseonikom (FOTO)

"Deca su vrištala i plakala, roditelji su ih molili, ja sam ih molila da ne rade to pred užasnutom decom, ali policajc nisu želeli da ih puste u vrtić. Tražili su ličnu kartu, a on ih je pitao: 'Šta sam učinio?'"

"Otac ih je molio da ga puste unutra da smiri blizance koji su već panično vrištali, ali kada je hteo da prođe pored njih i doći do svoje uplakane dece oni su ga nabili uz zid, zavrnuli mu ruku i stavili mu lisice. Potom su krenuli prema njegovoj sestri, a njenu 5-godišnju ćerku su tako odgurnuli da je devojčica pala na pod. Pokušali su staviti lisice i njenoj majci, ali ostali roditelji su ih u tome sprečili", ispričala je šokirana direktorka.

(dnevnik.hr)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Policajci bacili devojčicu (5) u vrtiću na pod

Izvor: Vesti-online.com, 21.Mar.2012

Juče ujutru ispred dečijeg vrtića "Izvor" u centru Zagreba, dogodio se vrlo ružan incident - a sve zbog nepropisnog parkiranja...Direktorka Dečijeg vrtića "Izvor" Ljiljana Vukšić je ispričala kako je juče ujutru obaveštena da se nešto događa u prostoru vrtića. Kada je izašla, videla je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.