Pokušano ubistvo na periferiji Niša

Izvor: Glas javnosti, 30.Avg.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušano ubistvo na periferiji Niša

NIŠ - Nepoznati napadač pokušao je da ubije D. P. (33) iz Niša kod "Rimske česme" u selu Donjoj Vrežini, na periferiji Niša.

Incident se dogodio u nedelju uveče oko 21.30 časova, a policija intenzivno radi na pronalaženju i hapšenju počinioca.

Krajem prošle sedmice u Niškoj tvrđavi u kafiću "Klinika" ubijen je D. D.(26), a jedna osoba je teško povređena u naselju Branko Bjegović. Niška policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je otkrila počinioce i uhapsila ih.

Tri teška incidenta u Nišu u kratkom roku, kao i divljanje četvorice mladića u glavnoj niškoj pešačkoj zoni sredinom prošle sedmice, uznemirilo je Nišlije, a zvaničnike primoralo da se javno oglase.

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović osudio je divljanje mladića u centru grada i izrazio žaljenje zbog nemilih događaja u gradu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.