Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenuta istraga protiv Belamija

MANČESTER - Engleska policija je pokrenula istragu o incidentu na nedeljnoj utakmici između fudbalera Mančester Junajteda i Mančestera Sitija (4:3), na kojoj je Kreg Belami udario navijača koji je utrčao na teren.

Incident se dogodio na kraju gradskog derbija, posle pobedničkog pogotka Junajteda postignutog u sudijskoj nadoknadi.

Navijač >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz dela gledališta gde su se nalazili simpatizeri Junajteda, ušao je na travnjak, a prema njemu su krenuli redari kako bi ga isterali sa igrališta.

Međutim, igrač Sitija Belami bio je brži i udario je navijača u lice.

Uzgred, za vreme pomenute utakmice na "Old Trafordu" policija je, iz različitih razloga, uhapsila ukupno 12 izgrednika, dok je još 51 navijač udaljen sa stadiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.