Pojeo dobitni tiket jer nije odmah isplaćen

Izvor: Blic, 28.Feb.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojeo dobitni tiket jer nije odmah isplaćen

U neobičnom incidentu koji se dogodio na letu između Poljske i Velike Britanije, jedan putnik avio kompanije "Rajaner" u besu je pojeo greb-greb srećku kojom je postao dobitnik 8.930 funti.

Razjareni putnik se na taj potpuno nepromišljeni korak odlučio pošto nije mogao da bude isplaćen na licu mesta.

Posada mu je rekla da mora da sačeka da avion sleti i da se potom obrati upravi kompanije koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu isplatiti dobijenu nagradu.

Putnik je na to odgovorio gurnuvši dobitni listić u usta.

Članovi posade pokušali su da ga odvrate od namere da pojede srećku, nudili mu sendviče, pice i razne grickalice ali sve je bilo uzalud.

Kako prenosi britanski list Telegraf, putnik čiji identitet nije otkriven, time je sve izgubio.

Kompanija je odlučila da novac da nekom drugom, zbog čega je pozvala svoje korisnike da na njenom internet sajtu glasaju kome bi suma od 8.930 funti mogla da bude dodeljena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakav ukus ima 10.000 funti?

Izvor: Mondo, 27.Feb.2010, 19:46

Putnik u avionu kompanije "Rajaner" pojeo srećku kojom je osvojio 10.000 funti.

Nastavak na Mondo...

Ljuti putnik pojeo dobitnu srećku od 10.000 evra

Izvor: SrbijaNet.rs, 28.Feb.2010

U neobičnom incidentu koji se dogodio na letu izmedju Poljske i Velike Britanije, jedan putnik avio kompanije Rajaner u besu je pojeo greb-greb srećku kojom je postao dobitnik 10.000 evra. Razjareni putnik se na taj potpuno nepromišljeni korak odlučio pošto nije mogao da

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pojeo dobitni tiket jer nije odmah isplaćen

Izvor: S media, 01.Mar.2010, 13:39

U neobičnom incidentu koji se dogodio na letu između Poljske i Velike Britanije, jedan putnik avio kompanije "Rajaner" u besu je pojeo greb-greb srećku kojom je postao dobitnik 8.930 funti. ..Razjareni putnik se na taj potpuno nepromišljeni korak odlučio pošto nije mogao da bude isplaćen na licu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.