Pogledao je POLICIJU U OČI i JAKO p*dnuo: Usledila je PAPRENA KAZNA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2020, 16:59

Pogledao je POLICIJU U OČI i JAKO p*dnuo: Usledila je PAPRENA KAZNA (FOTO)

Ceo slučaj isplivao u javnost

Muškarac iz Austrije novčano je kažnjen sa 500 evra jer je pred policijskim službenicima pustio gas. Incident se dogodio početkom ovog meseca, a muškarac se na kaznu žalio i zahtevao njeno poništenje.

In Gegenwart eines Polizisten furzen 💨 kostet ganz schön viel. (via https://t.co/Mhlm0Z5i7Q) pic.twitter.com/DWZP9EwY7m

— skoops 😷👻 (@skoops) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << June 15, 2020

Austrijska policija oglasila se na Tviteru nakon što je ceo slučaj izašao u javnost, i opravdala svoj postupak.

Natürlich wird niemand angezeigt, wenn einmal versehentlich „einer auskommt“. Der Angezeigte verhielt sich jedoch während der gesamten vorangegangenen Amtshandlung bereits provokant und unkooperativ. Er erhob sich leicht von der Parkbank, (1/2)

— POLIZEI WIEN (@LPDWien) June 16, 2020

- Naravno da niko nije kažnjen samo zato što je p*dnuo. Muškarac je provocirao i nije želeo da sarađuje, pa je pritom policajce pogledao u oči i glasno p*dnuo, napisali su i dodali kako ima pravo da se žali na odluku suda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.