Pogledajte KAKO JE LUKAS napao fotoreportera Srpskog telegrafa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte KAKO JE LUKAS napao fotoreportera Srpskog telegrafa! (VIDEO)

Pogledajte video na kome se sve vidi

Nakon incidenta u kome je Aca Lukas napao fotoreportera Srpskog Telegrafa Milana Lučića nakon čega je bio priveden u policiji, procureo je snimak incidenta koji se sinoć odigrao.

Kako se saznaje, u nastupu besa, nakon što je napao Lučića, Lukas ga je optužio da mu je ukrao telefon i tražio mu da izvadi sve stvari iz svoje torbe.

Kako se može videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na snimku, Lukas je u jednom trenutku hteo i da preskoči ogradu kako bi nastavio da napada fotoreportera Srpskog Telegrafa.

Podsetimo, ceo incident dogodio se u utorak oko 19.30, kada je ekipa Srpskog Telegrafa pokušala da slika Lukasa ispred njegovog doma u Bulevaru oslobođenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.