Pljunuo i napao devojku, jer nije želela da ih preveze: Ti si svinja

Izvor: B92, 18.Jan.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljunuo i napao devojku, jer nije želela da ih preveze: "Ti si svinja"

Kris se uspešno godinama bavi prevozom putnika, ali ovakav incident u svojoj karijeri do sada nije imala.

Kris je dobila paziv da pokupi troje ljudi ispred paba u Njuportu. Sigurosna kamera zabeležila je incident koji se dogodio u vozilu.

Devojka koja vozi taksi zamolila je putnike koji su sedeli pozadi da zatvore vrata, jer je padala kiša. Situacija se ubrzo zakomplikovala i njen suvozač joj je poručio da ne bude “pokvarena“.

Kris je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila uznemirena i zamolila je mušterije da napuste vozilo. Onda joj je suvozač pljunuo u lice.

“Čovek koji je seo do mene na početku je bio zabavan. Kazao je da ne želi da sedi napred, jer to znači da će morati da plati. Trudila sam se da budem profesionalna. Kada sam videla da se situacija otima kontroli želela sam da ih neko drugi preveze“, kazala je taksistkinja za “Metro“.

Ona je napomenula da je ju je incident zgrozio. Slučaj je prijavljen policiji.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.