Pijani dekorater udario Milana Karadžića flašom u glavu

Izvor: Blic, 13.Apr.2012, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani dekorater udario Milana Karadžića flašom u glavu

Na zabavi u klubu pozorišta “Boško Buha”, koja je održana sinoć posle premijere predstave “Poslednji zmaj”, po tekstu Bojane Babić u režiji Milana Karadžića, desio se incident kada je reditelj Karadžić fizički napadnut. Milan Karadžić: Posle incidenta treba ozbiljno da povedemo računa ko sve dolazi na privatne glumačke zabave u pozorištu

Milan Karadžić je primao čestitke povodom premijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od brojnih kolega glumaca, a kada je slučajno ušao u sobu za dekoratere desio se incident.

Milana je zagrlio pijani prijatelj dekoratera i nudio ga da pije rakiju. Kada ga je Milan odgurnuo i odbio, pijani momak ga je bez razloga udarario flašom.

Glumac Viktor Savić mu je priskočio u pomoć i sprečio dalju tuču. Ubrzo je Milan sa okrvavljenom glavom prebačen u urgentni centar.

- Posle svega se osećam dobro. Malo me boli glava. Stavili su mi čalmu i sada sam kod kuće. Posle incidenta treba ozbiljno da povedemo računa ko sve dolazi na privatne glumačke zabave u pozorištu - rekao nam je Milan Karadžić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan Karadžić udaren flašom u glavu

Izvor: Mondo, 13.Apr.2012

Reditelj je završio u Urgentnom centru nakon incidenta koji se dogodio nakon premijere predstave "Poslednji zmaj".

Nastavak na Mondo...

Poslednji zmaj

Izvor: Politika, 13.Apr.2012

Istorijskim okolnostima se nisu bavili, ali su znamenitim ličnostima u predstavi „Poslednji zmaj” zašli u mit, legendu i bajku. Reditelj Milan Karadžić premijerno je na scenu pozorišta „Boško Buha” izneo delo Bojane Babić i pokazao kako komad zasnovan na narodnoj epskoj pesmi izrasta u...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.