Pevala hit Vitni Hjuston pa se srušila

Izvor: Press, 15.Nov.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevala hit Vitni Hjuston pa se srušila

Poznata britanska pevačica, pozorišna glumica i voditeljka Beverli Najt šokirala je mnoge kada se usred humanitarnog nastupa posvećenom deci srušila.
foto: kurir.rs
Pevala je numeru Vitni Hjuston "I will always love you" i u jednom momentu su joj kolena zaklecala, počela je da ponire i pada, kada su članovi sastava koji je te večeri nastupao sa njom pritrčali da je pridrže.
Iako je BBC >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz snimka izbacio incident pre objave, snimak je svakako izašao na društvenim mrežama, koje su odmah "planule" zbog događaja.
Te večeri, mnogi su bili oduševljeni kako je mlada Britanka izvela numeru, a neki su je i poredili sa samom Vitni.
Pošto su je izneli s pozornice pozvana je hitna pomoć, a pokazalo se da je uzrok kolabiranja bio nizak šećer u krvi. Oko pola sata nakon incidenta dovoljno se oporavila da je uspela ponovo da nastupi s istom pesmom.
 

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FANOVI ZANEMELI OD ŠOKA! Pevačica se onesvestila usred koncerta, izneli je na rukama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2016

Publika na koncertu koji je održan u "Rojal Alber Holu" se bukvalno zaledila od straha kada je pevačici Beverli Najt iznenada pozlilo usred nastupa, i ona se srušila na binu...Dok je izvodila baladu Vitni Hjuston "I Will Always Love You", Beverli se onesvestila.. na scenu su uleteli momci iz obezbeđenja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.