Pevačica Edita Aradinović saslušana zbog bombe bačene na muzički studio!

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica Edita Aradinović saslušana zbog bombe bačene na muzički studio!

Pevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata, saslušana je jutros u policiji zbog bačene bombe na muzički studio "FM Plej". Pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Pevačica Edita Aradinović, u pratnji advokata, saslušana je jutros u policiji zbog bombe koja je 29. septembra bačena na prostorije producentske kuće "FM Plej", potvrđeno je "Blicu".

Podsetimo, ručna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović, pa je ona zbog toga saslušana.

Kako saznajemo, pevačica je na saslušanju tvrdila da nema nikakve veze sa incidentom.

Podsetimo, Edita Aradinović je navodno imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.