Izvor: Radio 021, 27.Sep.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak oborio motociklistu u centru Novog Sada i pobegao

Pešak koji je u četvrtak posle podne oborio motociklistu kod Uspenske crkve pobegao je sa lica mesta nakon incidenta.

U Hitnoj pomoći su za 021.rs potvrdili da se incident dogodio kod Uspenske crkve, oko 16:30 časova, kada je pešak oborio motor i potom pobegao.

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović kaže za 021 da je stariji motociklista zadobio lakše povrede.

"U nezgodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je povređen motociklista star 77 godina. On je zadobio povrede leve potkolenice i naša ekipa ga je, nakon zbrinjavanja, prevezla u Urgentni centar", kaže doktorka Ramović.

Hitna pomoć je u četvrtak intervenisala i oko 11:30h na autoputu Novi Sad-Subotica, kod izlaza za Novi Sad iz pravca Subotice, kada je automobil izleteo sa kolovoza i udario u bankinu. U nezgodi je povređena žena stara 35 godina, koja je zadobila lakše povrede ruke i prevezena je u Urgentni centar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.