Pakistanka na smrt pretukla sluškinju (10)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2014, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistanka na smrt pretukla sluškinju (10)

Policija u istočnom Pakistanu uhapsila je ženu jer je na smrt pretukla svoju desetogodišnju sluškinju, pošto ju je optužila da je ukrala par rupija, što je manje od jednog dolara.

Foto: Arhiva

Policija je saopštila da se incident desio u istočnom gradu Lahoru. Devojčica je umrla u četvrtak, pošto ju je njena poslodavka dovela u bolnicu.

 

Policija navodi da su lekari pozvali organe reda pošto su na devojčićnom telu pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << znakove torture i maltretiranja. Kasnije je žena priznala da je ubila svoju sluškinju udarcima čelične cevi.

 

Rad dece je česta pojava u Pakistanu, koji nema zakon kojim se utvrđuje minimalna starosna dob za zapošljavanje.

 

Deca, uglavnom iz ekstremno siromašnih i neobrazovanih porodica, često se zapošljavaju u domaćinstvima kao kućni pomoćnici, gde trpe verbalno, fizičko i seksualno maltretiranje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pakistanka na smrt pretukla sluškinju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2014

Policija u istočnom Pakistanu uhapsila je ženu jer je na smrt pretukla svoju desetogodišnju sluškinju, pošto ju je optužila da je ukrala par rupija, što je manje od jednog dolara. ..Foto: Arhiva..Policija je saopštila da se incident desio u istočnom gradu Lahoru. Devojčica je umrla u četvrtak,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.