PUCNjAVA U ZAGREBU: Jedna osoba je ranjena, napadač pobegao ka Vrapču

Izvor: Piplmetar.rs, 25.Feb.2023, 02:31

PUCNjAVA U ZAGREBU: Jedna osoba je ranjena, napadač pobegao ka Vrapču

IZ PU zagrebačke potvrdili su za Jutarnji da se incident dogodio u ulici Dobriše Cesarića, a dojavu su dobili oko 19.40 sati. Foto: Jutjub/Jutarnji checklist
Utvrđuje se šta se tačno dogodilo, na terenu su policijske ekipe, a iz odnosa s javnošću nisu mogli da kažu da je li neko u toj pucnjavi povređen, nego samo da se pucnjava dogodila na početku naselja, navodno na otvorenom prostoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Nešto poslije 21 sat potvrdili su da je došlo fabricate pokušaja ubistva muškarca vatrenim oružjem. Za počiniteljem se intenzivno traga.
Međutim, jedan očevidac za 24sata opisao je šta se tačno dogodilo.
-Taman sam išao u šetnju kad sam ugledao policijski auto. Vidio sam čoveka na podu u lokvi krvi. Komšije su rekle da su čuli pucnjavu i zvali su policiju koja je brzo došla. Hitna je prevezla čoveka. Napadač je web page positioning u auto i pobegao u smeru Vrapča, a policija je otišla za njim, rekao je za 24sata.
Novinar Jutarnjeg lista javlja da je na mestu incidenta stiglo još policije koja trenutno obavlja uviđaj i razgovara sa svedocima. Earn policajaca je u jednom trenutku došao jedan mladić i pitao ih: „Je li moj tata živ?“.
Policija je parkiralište nasuprot kućnog broja 3 ogradila trakom, a forenzičari pregledaju i jedan automobil, beli Hjundai. Stanari kažu kako nisu ništa čuli niti videli, međutim, priča se da je u toku policijska potera po Ilici.
-Sedeo sam tu na klupi preko puta. Muškarac je istrčao iz BMW-a i upucao ga u glavu. U autu je bila i žena. Imao je, koliko mi se čini, oko 45 godina. Nakon što mu je pucao u glavu, otrčao je fabricate auta, radilo se o crnom BMW-u sedmici, i punim gasom izjurio je s parkirališta, ispričao je za Jutarnji muškarac koji se našao na licu mesta.
Policija zna ko je pucao jer su očevicu pokazali fotografiju osumnjičenog, a i očevidac je novinarima potvrdio da je na njoj prepoznao osobu koja je pucala u muškarca.
Nekoliko trenutaka pre nego što je to ispričao, trotoarom je prošla ženska osoba na biciklu. Zvala je nekoga na mobilni i pitala: „Je li živ“. Bila je vrlo uznemirena i odmah je odjurila, nije htela ništa da kaže.
(Telegraf.rs)
Preporučujemo



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije






Opširnije
Izvor: Novosti.rs



Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.