Izvor: Pančevac-online.com, 28.Apr.2023, 20:27

PUCNJAVA U LAZAREVCU: Ranjen mladić, lekari mu se bore za život, na snazi akcija Vihor

Vasilije K. (29) ranjen je danas u pucnjavi u selu Veliki Crljeni kada je na njega nepoznato lice ispalilo metak iz pištolja. Kako saznaje Blic, do pucnjave je došlo u 18:40 na jendoj benzinskoj pumpi. Vaislije K. zadobio je povredu leve butine. Upucani mladić odbija saradnju sa policijom. Na snazi je akcija „Vihor 3“ na području Lazarevca. […] The post PUCNJAVA U LAZAREVCU: Ranjen mladić, lekari mu se bore za život, na snazi akcija Vihor appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PUCNJAVA KOD LAZAREVCA! Mladić hitno prevezen na reanimaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023

Mladić (29) ranjen je u pucnjavi koja se dogodila u Lazarevcu...Kako se nezvanično saznaje, mladić je upucan u selu Veliki Crljeni u Lazarevcu...On je primljen na reanimaciju Urgentnog centra, a moraće i na operaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.