Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 17:33

PUCNJAVA NA PROSLAVI 16. ROĐENDANA Dvojica tinejdžera uhapšena i optužena za ubistvo četiri osobe u Alabami

Dvojica tinejdžera optužena su za pucnjavu na proslavi 16. rođendana u Alabami u kojoj su ubijene četiri, a ranjene 32 osobe, prenosi BBC. Privedeni su Ti Reik Mekalou (17) i Travis Mekalou (16), obojica iz gradića Taskigi u Alabami, i optuženi su za četvorostruko brutalno ubistvo, rekao je policijski narednik Džeremi Berket na konferenciji za novinare.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dvojica tinejdžera optužena za ubistva na rođendanu u Alabami

Izvor: VOA, 19.Apr.2023

Dvojica tinejdžera uhapšena su i pritvorena pod optužbama za ubistvo u pucnjavi na proslavi 16. rođendana devojke, kada je četvoro mladih ubijeno, a 32 ranjeno, objavio je portparol policije te savezne države. Dvojica osumnjičenih Tajrik Mekalou (17) i Trevis Mekalou (16), obojica iz Taskigija...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.