PRVE ODLUKE POSLE INCIDENTA: AZ Alkmar izdao zabranu dolaska na stadion za 43 navijača

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 11:39

PRVE ODLUKE POSLE INCIDENTA: AZ Alkmar izdao zabranu dolaska na stadion za 43 navijača

Sve se dogodilo u revanšu polufinala Lige konferencija protiv Vest Hema.

Fudbalski klub AZ Alkmar saopštio je da je izdao zabranu ulaska na stadion za 43 svoja navijača, koja su napala pristalice Vest Hema tokom polufinalne utakmice u Ligi konferencija.

Incident se dogodio 18. maja, tokom revanš utakmice polufinala Lige konferencija, kad su domaći navijači pokušali da dođu do dela tribine na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su bile smeštene porodice i prijatelji fudbalera Vest Hema, ali ih je zaustavila nekolicina pristalica londonskog kluba. Vest Hem je u toj utakmici pobedio 1:0 i ukupnim rezultatom 3:1 prošao u finale Lige konferencija. Holandski klub saopštio je da bi mogao da izrekne još zabrana navijačima.

 - AZ je izdao 43 zabrane ulaska na stadion kao odgovor na prošlonedeljne nerede. Radi se o posetiocima koji su bili umešani u nedolično ponašanje na polufinalnoj utakmici u Alkmaru. Nije isključeno da će biti još zabrana. Osim ove odluke kluba, krivična istraga nadležnih organa je u toku - navodi se u saopštenju kluba.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.