Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠAO KAO MARKO NIKOLIĆ: Lalatović suspendovan!

Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović prošao je baš loše… Disciplinska komisija FSS izrekla mu je oštru kaznu zbog incidenta posle meča sa Radničkim, u Nišu.

Lalatović je suspendovan na tri meseca, a sve to zbog burne svađe posle spomenutog meča. Do svađe je došlo posle utakmice, a neposredno pred konferenciju za novinare, kada je Lalatović psovao jednog od funkcionera Radničkog. Inače, i sam dobiouvrede >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << još tokom utakmice na Čairu.
Otežavajuća okolnost je ta što je prethodno bio uslovno kažnjen dok je vodio Crvenu zvezdu, i to zbog sličnog verbalnog incidenta sa navijačima u Kruševcu, prošle sezone.
Podsećamo, godinu dana ranije tromesečnom suspenzijom kažnjen je i tadašnji trener Partizana Marko Nikolić zbog incidenta na gostovanju u Novom Pazaru. kažnjen je i novčano sa 300.000.
Disciplinska komisija je na nanajnovijoj sednici kaznila i čačanski Borac, jer je manja grupa navijača ovog kluba vređala na rasnoj osnovi napadača Voždovca Obioru Oditu…
The post PROŠAO KAO MARKO NIKOLIĆ: Lalatović suspendovan! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUSPENZIJA - Lalatović prošao kao Marko Nikolić!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015

Loše vesti za novog trenera Vojvodine Nenada Lalatovića. Disciplinska komisija FSS izrekla mu je oštru kaznu zbog incidenta posle meča sa Radničkim u Nišu...Kako su danas prenele ''Novosti'', aktuelni šef struke novosadske Vojvodine Nenad Lalatović suspendovan je na tri meseca zbog burne svađe...

Nastavak na Sportske.net...

Lalatović iznenađen i nezadovoljan zbog tromesečne suspenzije

Izvor: Beta, 25.Nov.2015

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je zbunjen i iznenađen zbog tromesečne suspenzije, koju mu je izrekla Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).Lalatovića su kamere snimile kako se sa nekim verbalno prepucava i koristi grube psovke, dok je vodio Borac, a nakon pobede...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.