PREMINUO PRETUČENI VETERINAR U BOGATIĆU: Tragedija, trojica ga brutalno tukla dok je pokušavao da zaštiti rođaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2023, 17:31

PREMINUO PRETUČENI VETERINAR U BOGATIĆU: Tragedija, trojica ga brutalno tukla dok je pokušavao da zaštiti rođaka

On je pretučen 22. jula dok je branio rođaka od pomahnitalih napadača.

Veterinar iz Bogatića preminuo je od povreda zadobijenih u tuči.

Povređeni čovek bio je smešten sa teškim povredama i ima hematom na glavi UC KCS, ali uprkos borbi lekara nije preživeo, piše Blic.

Podsetimo, dežurna ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću je zbrinula povređenog koji je reanimiran u transportu do šabačke bolnice, gde je još jednom reanimiran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i intubiran i hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu.

Incident se dogodio u petak oko 2 sata posle ponoći ispred kafića u centru Bogatića.

Podsetimo, trojica uhapšenih su fizički napali muškarca (28) koji je bio u društvu teško povređenog veterinara kada su njih dvojica napustili lokal i krenuli kući.

- Ubijeni je već bio izašao i čekao pored automobila prijatelja, za kojim su iz lokala krenula i trojica mladića i gurnuli ga, a onda je započela tuča u kojoj se ovaj branio. Nastradali je prišao sa namerom da pomogne prijatelju i u trenutku je dobio udarac od kojeg se srušio kao pokošen na trotoar. Ležao je na boku bez svesti, a nakon toga ga je jedan od mladića šutirao po telu - naveo je izvor Blica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.