PRELOMIO MU TEMENU KOST I IZAZVAO KRVARENJE IZMEĐU MOZGA I LOBANJE: Saslušan radnik obezbeđenja, tereti se za ubistvo u pokušaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 14:16

PRELOMIO MU TEMENU KOST I IZAZVAO KRVARENJE IZMEĐU MOZGA I LOBANJE: Saslušan radnik obezbeđenja, tereti se za ubistvo u pokušaju

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem.

Tridesetdevetogodišnji radnik obezbeđenja, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je pokušao izvršiti teško ubistvo. Incident se dogodio 1. jula ove godine na jednom beogradskom splavu na Sava Promenadi. Prema optužbama, bokser je nasilničkim ponašanjem pokušao ubiti jednog muškarca i pritom nanio lake telesne povrede drugom čoveku.

Na saslušanju, osumnjičeni se branio ćutanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristeći svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja, tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da se osumnjičenom odredi pritvor iz nekoliko zakonskih razloga: opasnost od bekstva, uticaj na svedoke, mogućnost ponavljanja krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu i uznemirenje javnosti.

Osumnjičenom se stavlja na teret krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Prema sumnjama, oko 00:40 časova, ispred ulaza na splavu, radnik obezbeđenja započeo je raspravu sa ova dva muškarca, u koju se drugi čovek, takođe radnik obezbeđenja, uključio. Iz nepoznatih razloga, drugi radnik obezbeđenja je nasrnuo pesnicama na oštećene, udarajući ih po glavi i telu.

Muškarac  je pokušao pobeći, ali ga je on, kako se sumnja, nastavio udarati, zbog čega je oštećeni pao, a potom mu je zadao još jedan udarac pesnicom u glavu, nanoseći mu teške telesne povrede opasne po život, uključujući prelom temene kosti i krvarenje između mozga i lobanje.

Nakon što je prvi muškarac ostao ležati, čovek iz obzbeđenja je nastavio udarati drugu žrtvu pesnicom po glavi i telu, nanoseći mu lake telesne povrede, nakon čega je osumnjičeni napustio mesto događaja.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.