POŽAR U SURDULICI: Izgoreo automobil predsednice opštine, oštra osuda SPS-a

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POŽAR U SURDULICI: Izgoreo automobil predsednice opštine, oštra osuda SPS-a

U ranim jutarnjim časovima u Surdulici je izgoreo službeni automobil predsednice opštine Aleksandre Popović U ranim jutarnjim časovima u Surdulici je izgoreo službeni automobil predsednice opštine Aleksandre Popović.U ovom incidentu, prema navodima nekih lokalnih medija, niko nije povređen, a dogodio se dok je u gradskom hotelu bila tradicionalna prednovogodišnja zabava, kojoj je prisustvovala i predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opštine. Socijalistička partija Srbije, čiji je Aleksandra Popović član, najoštrije je osudila ovaj incident, ističući da je ona specijalista neurologije u Zdravstvenom centru ovog grada, izvrstan lekar i humanista, koja je svoj život posvetila pomaganju ljudi."Svaka vrsta nasilja, a naročito ukoliko je političko, ne doprinosi razvoju društva, demokratije i sprečava kvalitetan život stanovnika te sredine.Socijalistička partija Srbije veruje u rad nadležnih organa i traži da odmah reaguju i pronađu počinioca ovog vandalskog čina", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Surdulica: Izgoreo automobil predsednice, oštra osuda SPS-a

Izvor: Blic, 29.Dec.2017, 08:56

U ranim jutarnjim časovima u Surdulici je izgoreo službeni automobil predsednice opštine Aleksandre Popović...U ovom incidentu, prema navodima nekih lokalnih medija, niko nije povređen, a dogodio se dok je u gradskom hotelu bila tradicionalna prednovogodišnja zabava, kojoj je prisustvovala i predsednica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.