POVREDE SU OZBILJNE, ALI JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI! Žena izašla da prošeta psa, a onda se dogodio jezivi napad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2023, 07:08

"POVREDE SU OZBILJNE, ALI JE VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI!" Žena izašla da prošeta psa, a onda se dogodio jezivi napad!

Žena koja je odsela u kolibi u Nisvi u Minesoti teško je povređena kad ju je napao crni medved rano u petak ujutro.

Žena je napadnuta kad je pustila psa napolje ispred kolibe nešto iza ponoći.

- Otišla je u dvorište da proveri psa i medved ju je udario, povredivši je na više mesta - navodi se u saopštenju Ministarstva za prirodne resurse Minesote.

Medved je nakon incidenta otišao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ženine povrede su ozbiljne ali nisu životno ugrožavajuće, preneo je CNN. Ona je nakon pružanja pomoći puštena iz bolnice. Iz Ministarstva su dodali da je "medveda verovatno uplašila pojava psa u sred noći" i da je "udario ženu da se odbrani".

Ovo je 10. zabeleženi slučaj da je medved naneo ozbiljne povrede čoveku u Minesoti još od 1987, prema podacima Ministarstva. Nijedan od napada nije doveo do smrti.

U Minesoti živi oko 12-15.000 crnih medveda. Nisva se nalazi u centralnom severnom delu države, oko 250 km od Mineapolisa i Sent Pola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.