OTIŠLA NA SVADBU, PA SE VRATILA PREBIJENA! Šaviji osim polomljene vilice i unakaženog oka, fali i deo kose!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 12:36

OTIŠLA NA SVADBU, PA SE VRATILA PREBIJENA! Šaviji osim polomljene vilice i unakaženog oka, fali i deo kose!

Stravične povrede.

Noćas oko 1:40 u KC Vojvodina primljena je starleta Nataša Šavija sa stravičnim povredama lica i glave.

Kako pišu domaći mediji, Nataša je juče otišla na svadbu prijatelja, a nju je kao pratilju poveo Stefan Karić. Usred veselja, u etno selu Vrdnička kula dogodio se užasan incident, kada je prema Šavijinim rečima, Karić brutalno nasrnuo na nju i pretukao je.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - rekao je portparol KCV za "Telegraf".

Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dela kose.

Prvu fotografiju jezivih povreda Nataše Šavije pogledajte OVDE. 

Prema poslednjim informacijama, Stefan Karić je i zvanično osumnjičeni za prebijanje Nataše Šavije, a policija za njim intenzivno traga.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik "Kurira" blizak istrazi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EVO KOLIKA KAZNA ZATVORA PRETI STEFANU KARIĆU Šavija ga optužila za jezivo nasilje: A od njega ni traga ni glasa

Izvor: Blic, 01.Maj.2023

Starleta Nataša Šavija primljena je u Urgentni centar KC Vojvodina, a nasilniku koji joj je naneo teške fizičke povrede preti kazna zatvorom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.