POTUKLI SE POSLE SAOBRAĆAJNOG UDESA

Izvor: Kurir, 11.Dec.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTUKLI SE POSLE SAOBRAĆAJNOG UDESA

BEOGRAD - Jedan muškarac je povređen u tuči posle saobraćajnog udesa koji se protekle noći dogodio na uglu ulica Vojislava Ilića i Rimske u Beogradu.

U incidentu koji se dogodio oko 23 sata povređen je muškarac star 26 godina. On je sa otocima i razderotinom glave prebačen u Urgentni centar.

Jedan stariji Beograđanin povređen je prilikom izlaska iz tramvaja u Bulevaru kralja Aleksandra. On je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pada zadobio posekotine glave, pa je prebačen u Urgentni centar.

Najviše zdravstvenih tegoba protekle noći osećali su pacijenti sa astmom i povišenim krvnim pritiskom. Lekari Hitne pomoći u Beogradu intervenisali su 124 puta tokom protekle noći, a bilo je 28 intervencija na javnom mestu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.