PONOVO pred kamerama Bele kuće: Nakon HITNO ukazane lekarske pomoći Bojana se pojavila u Eliti, evo kako SADA izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:24

PONOVO pred kamerama Bele kuće: Nakon HITNO ukazane lekarske pomoći Bojana se pojavila u "Eliti", evo kako SADA izgleda

Produkcija ju je odmah zbrinula kako bi joj bil pružena adekvatna nega.
Nedavno je došlo do sukoba rijaliti učesnice Bojane Pavlović i Nemanje Gačića, a sve se desilo u toku glasanja za najnaporniju osobu u Eliti.
Naime, pošto su se u razgovoru pojavile provokacije Gačića, Bojana je prišla i Nemanji i gurnula ga, nakon čega su ušlu u žestok sukob.
Bojana je iz istog izašla sa slomljenim nosem i teškim povredama, a ubrzo je napustila Elitu kako bi joj bila ukazana bolnička pomoć.
Podsetimo, kada je došlo do incidenta svi takmičari odmah su poskočili sa crnog stola da bi ih razdvojili, a Bojana Pavlović odmah je smeštena na klupu da bi se videlo kakve su povrede...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.