Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 15:47

PONOVO ODLOŽENO: Bjelica se pojavio u tužilaštvu, ali nije saslušan... Ovo je RAZLOG

Incident slavnog košarkaša i fudbalera Nikole Petković još nije dobio epilog.

Nemanja Bjelica nije danas saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu. Srpski košarkaš se pojavio u svojstvu oštećenog, ali je saslušanje odloženo jer se nije pojavio branilac osumnjičenog, bivšeg fudbalera Nikole Petkovića nije pojavio.

Naime, branilac se prethodno izjasnio da želi da prisustvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispitivanju, ali nema dokaza da je uredno primio poziv.

Novo saslušanje je zakazano za 7. mart.

Podsetimo, Petković je nedavno u igraonici u Beogradu verbalno napao Bjelicu, pretio mu, a zatim i potegao makaze na njega. Kasnije ga je Bjelica prijavio, zbog čega je Petković i priveden. Ali je onda pušten iz pritvora.

Tokom saslušanja je i negirao krivicu, tvrdeći da je pričao sa Bjelicom ali da mu nije pretio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.