PONOVO INCIDENT! Pokušana PROVALA U PRIVATNU KLINIKU ispred koje je Jovanović brutalno napao njenog vlasnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 09:27

PONOVO INCIDENT! Pokušana PROVALA U PRIVATNU KLINIKU ispred koje je Jovanović brutalno napao njenog vlasnika

Enigma se nastavlja

Za sada nepoznata lica pokušala su prošle noći da provale u privatnu kliniku na Novom Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju, slučaj je prijavljen policiji i istraga je u toku.

- Podsećam vas da je noćas pokušan nasilan ulaz u privatnu kliniku na ista ona vrata ispred kojih je u subotu, oko 16.50 minuta, bivši narodni poslanik Čedomir Jovanović naneo telesne povrede reketom za tenis vlasniku ambulante za fizikalnu rehabilitaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žarku Ivkoviću. Vlasnik ove klinike je dobio tom prilikom brojne hematome po glavi, rukama i leđima, krvarenje na ruci je bilo zaustavljeno uz nekoliko "kopči", a ruka mu je imobilisana, a neće biti sposoban za rad dve nedelje - saopštio je advokat Dejan Dubajić.

On podseća i da je povod za prebijanje vlasnika od strane Jovanovića bilo, kako kaže, njegovo odbijanje da vozaču Jovanovića, dozvoli da po nalogu Čedomira Jovanovića na vratima ambulante promeni brave.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.