POLJUBIO DEČAKA U USTA, A ONDA MU REKAO SISAJ MI JEZIK Šokantan snimak Dalaj-lame, oglasio se nakon skandala (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 13:37

POLJUBIO DEČAKA U USTA, A ONDA MU REKAO "SISAJ MI JEZIK" Šokantan snimak Dalaj-lame, oglasio se nakon skandala (VIDEO)

Incident se dogodio na događaju na severu Indije.

Budistički lider Dalaj-lama izvinio se nakon što je poljubio dete u usta i tražio od njega da mu sisa jezik, navedeno je na njegovom nalogu na Tviteru.

Incident se dogodio na događaju na severu Indije, a video snimak pokazuje "spiritualnog“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lidera kako ljubi dečaka u usta i govori mu, sa isplaženim jezikom „sisaj mi jezik“.

U današnjoj izjavi na društvenim mrežama, kancelarija dalaj-lame je navela da želi da se izvini dečaku i njegovoj porodici, kao i mnogim prijateljima širom sveta zbog bola koje su možda izazvale njegove reči, dodajući da „žali“ zbog incidenta.

- Njegova svetost često se šali sa ljudima koje sretne, na nevin i zabavan način, pa i javno, pred kamerama - navodi se u saopštenju.

Incident, koji je zgrozio javnost, dogodio se u gradu Daramšala u februaru, ali se tek sad pojavio na društvenim mrežama, što su preuzeli svetski mediji.

Komentarišući incident, grupa za zaštitu dečjih prava iz Delhija, Hak, navela je da osuđuje sve vrste zloupotrebe dece.

Dalai Lama sexually assaults a child!

Why isn’t the media talking about this?

pic.twitter.com/Z0bAvaboKF

— Oli London (@OliLondonTV) April 10, 2023

- Neki kažu da je deo tibetanske kulture da se pokazuje jezik, ali ovaj video sigurno nije o bilo kakvom kulturološkom izražavanju. Čak i da jeste, takve ekspresije nisu prihvatljive - navode iz Haka.

Ovo izvinjenje nije prvo koje je dalaj-lama uputio prethodnih godina.

On se izvinio 2019. godine, nakon jednog intervjua kada je rekao da, ako ga ženski dalaj-lama nasledi, ona bi morala da bude „više atraktivna“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VIDEO: Dalaj Lama tražio od dečaka da mu posisa jezik, poljubio ga u usta

Izvor: Radio 021, 10.Apr.2023

Dalaj Lama izvinio se nakon što su se pojavile optužbe za neprimereno ponašanje zbog ljubljena dečaka u usta i traženja da mu "posisa jezik" na javnom događaju u Indiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.